Stefan Ros,

Mijn naam is Stefan Ros en ik ben in 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest in het IJsselland, Maasstad en Havenziekenhuis in Rotterdam waar ik ervaring heb op alle klinische afdelingen. Naast het behandelen van de patiënten op de klinische afdelingen droeg ik bij aan het innoveren en begeleiden van de long revalidatie.

Naast het werken in ziekenhuizen ben ik ook werkzaam geweest bij Rijndam Revalidatie. Hier behandelde ik patiënten met verschillende neurologische aandoeningen als Multiple Sclerose(MS), beroerte (CVA), amputatie en dergelijke problematiek.

Het is erg mooi om samen met de cliënt doelen te kunnen stellen en te behalen. Het is soms een uitdaging om mensen te motiveren, maar daar krijg ik gelukkig ook energie van.

Ik ben nu sinds november 2016 werkzaam bij Fysiotherapie Impulse. Ik heb het hier erg naar mijn zin. U kunt bij mij terecht met veel verschillende klachten. Samen zoeken naar een oplossing, waarbij ik u de ‘tools’ probeer te geven om meer controle te krijgen over uw klachten. Naast het behandelen van algemene klachten heb ik ook sterke affiniteit met ouderen. Je kunt mij ook vinden in Caryn De Ark waar ik mensen mag behandelen met ouderdomsproblematiek.

Daarnaast heb ik de Master tot Orthopedisch Manueel therapeut (OMT) afgerond. Ik heb voor deze specialisatie gekozen, omdat ik op wetenschappelijk niveau mijn patiënt wil kunnen begeleiden naar zijn of haar herstel. Hierbij is het kunnen onderbouwen van mijn klinisch redeneerproces een grote kern in deze specialisatie. Daarbij ook de vaardigheden geleerd om de cliënt zo optimaal mogelijk te kunnen behandelen.

Stefan is als zorgverlener geregistreerd in het BIG-register onder nummer 49920339604.