Josine Duimelaar
Algemene fysiotherapie, oedeemtherapie, sportfysiotherapie, dry needling, EPTE®.

Ik ben ervan overtuigd dat passie en bezieling nodig is om plezier, voldoening, en energie uit mijn werk te kunnen halen. Het is voor mij een enorme uitdaging om mensen met een stoornis in hun bewegend functioneren te begeleiden bij het opheffen van deze stoornis of iemand nieuwe of aangepaste vaardigheden te laten ontdekken. Met plezier doe ik regelmatig aanvullende scholing op het gebied van de knie en de schouder, diverse tapetechnieken van de gewrichten, COPD en hartfalen en sensomotoriek. Daarnaast heb ik een erkende specialisatie op het gebied van sportfysiotherapie en oedeemfysiotherapie, lymfedrainage en Dry Needling, EPTE.

In de sport ben ik nu zeer actief bij de afdeling handbal van Velo, daar verzorg ik de fysieke training en paramedische begeleiding en daarnaast ben ik gespecialiseerd in de begeleiding van hardlopers.
De oedeemtherapie is ook een onderdeel binnen de behandeling van sportblessures en vooral ook in de behandeling van kanker, vaatklachten in de benen en bij lipoedeem.
Daarnaast begeleid ik de trainingsgroep “ Beweeg je Fit” , voor mensen tijdens en na de behandeling van borstkanker.

Josine is als zorgverlener geregistreerd in het BIG-register onder nummer 99033510404.