Mijn naam is Gert Middelburg.
In 1983 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut op de toenmalige Haagse Academie voor Fysiotherapie. Sinds 1984 ben ik werkzaam in Rotterdam. In 1996 heb ik de opleiding tot Manueel Therapeut afgerond aan de S.O.M.T. in Amersfoort. Sinds 2002 ben ik ook in Wateringen werkzaam als fysio-manueel therapeut bij Fysiotherapie Impulse aan het Guldeland.

Mijn interesse ligt bij het behandelen en begeleiden van mensen. Ik zie het als een uitdaging om mensen weer zo snel mogelijk te verlossen van stoornissen en beperkingen, zodat ze hun normale dagelijkse activiteiten weer snel kunnen hervatten.
Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Hiervoor ben ik aangesloten bij het claudicatio netwerk.

Om dit zo optimaal mogelijk te kunnen blijven doen volg ik de nieuwste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie met interesse. Ik tracht mijn kennis up-to-date te houden door middel van het volgen van cursussen o.a. op het gebied van rugscholing en medische training.

Gert is als zorgverlener geregistreerd in het BIG-register onder nummer 99034489504.